Annonsering vid OS i Peking 2022

Vi erbjuder effektiv och träffsäker tv-annonsering med regionalt styrda annonspaket under de olympiska spelen i Peking 2022

Mer information om priser och paketering kommer senare i höst

Vinter-OS arrangeras 4 -20 februari 2022.

Varför annonsera i tv vid de olympiska spelen?

De olympiska spelen förenar oss i glädje, förhoppningar, besvikelser och gastkramande spänning. Under drygt två veckor samlas vi för att följa våra svenska hjältar.

Nu har du chansen att låta ditt företags varumärke förknippas med mod, hastighet, teknik och puls under vinter-OS i Peking 2022. Ett ypperligt tillfälle att marknadsföra dig i tv.

Du kan välja en eller flera av våra 19 regioner och på så sätt skräddarsy din kampanj. Du har alltså möjlighet att geografiskt styra var i landet er kampanj ska synas. Träffsäkert och kostnadseffektivt.

Ta chansen och vara en del av den olympiska andan och tillsammans med oss göra olympiska spelen till en underhållande och älskad folkfest! Kontakta oss nu för att veta mer och boka.

 

Tidigare kund som köpte vår OS-paketering

”Vi på EXIN har under åren provat oss fram med olika medier men aldrig TV. När möjligheten kom upp med att vara med och synas under OS-sändningarna tvekade vi aldrig. Ett bra erbjudande och proffsig uppföljning hela tiden. Resultatet var precis vad vi önskade oss. Många ringde, mailade och talade om att de sett vår film på TV. Målet var att fortsätta bygga vårt varumärke i ett nytt media. EXIN är nöjda med resultatet av vår kampanj.”
Patrik Lundstedt
VD på EXIN

Intresserad? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!