Våra annonspaket ger dig
kostnadseffektiv tv-reklam

Vi hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din marknadsföring.
Läs mer om tv-reklam och våra olika annonseringsmöjligheter nedan.

Tv-reklam i TV3, Kanal 5, Viafree och Discovery+

Vi erbjuder tv-reklam i två av landets mest omtyckta underhållningskanaler, TV3 och Kanal 5, samt deras streamingtjänster Viafree och Discovery+. Genom att kombinera de olika mediekanalerna når du din målgrupp via flera olika kanaler vilket skapar räckvidd och frekvens.

Regionalt styrd tv-reklam säkerställer att din marknadsföring blir relevant, träffsäker och kostnadseffektiv. Vi kommer tillsammans fram till vilka av våra 19 regioner du vill synas i. Din reklamfilm visas i en välproducerad miljö bland kända program och tv-personligheter.

Sponsorskap

Att synas som sponsor möjliggör att du som annonsör hamnar nära programmet ​med ditt budskap. Fördelen med sponsring är att du genom en låg kontaktkostnad ​bygger hög räckvidd och frekvens.​

​Visningarna fördelas 30%/70% mellan billboard (10 sek) och breakbumper (5 sek) och som annonsör placeras du​ inte i ett och samma avsnitt utan dessa visningar fördelas över hela tablån. ​Detta ger dig synlighet kring flera olika program och ökar på så vis upp räckvidden. I ett sponsringsblock exponeras 1-3 sponsorer​.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Slingan - effektiv tv-reklam till låg kontaktkostnad

Vill ditt företag bygga varumärke eller kanske prova tv-reklam för första gången? Låt oss introducera vårt erbjudande Slingan.

Det är enkelt – Vi på Airtime Sales står för produktionen och ni som företag behöver enbart skicka oss er företagslogga och en kort text redo till rösten i filmen.

Reklam vid OS i Peking 2022

Förknippas med mod, hastighet, teknik och puls i OS i Peking 2022.

Vi erbjuder dig som annonsör regionala spotpaket kring de olympiska spelen i Peking.

Tv-reklam vid Allsvenskan 2021

Vill du som annonsör vara med synas med din reklam under hela fotbollssäsongen 2021 i Allsvenskan? 

Då har du chansen nu, vi på Airtime Sales har paketeringen för dig!

Men skynda, antal platser är begränsade så se till att just ditt företag säkrar en plats i denna unika paketering.

Låter det intressant?

Vi hoppas våra annonspaket inspirerat dig att synas med din tv-reklam hos oss. Vi berättar gärna mer och svarar på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Vi hjälper dig mer än gärna att ta fram ett kampanjförslag utifrån dina behov och önskemål. Skulle det vara så att du inte har någon reklamfilm, inga problem, vi erbjuder produktion. Välkommen att kontakta oss!