Annonsering som når en köpstark målgrupp

Om du väljer att gå med din annonsering hos oss når din reklam konsumtionsstarka tittare i alla målgrupper!

Vi erbjuder dig att nå tittarna på alla relevanta plattformar

Om du väljer att gå med din annonsering hos oss når din reklam konsumtionsstarka tittare i alla målgrupper men vi tar endast betalat för alla mellan 15-64 år, vilket är en stor fördel för dig som annonsör. 

Konsumtionsmönster och tittarvanor förändras men att folk fortfarande tittar på tv stämmer, det är fortsatt en stor del av svenska folkets konsumtion av rörlig bild. Med dagens streamingtjänster är det dessutom möjligt att titta på tv när som helst, var som helst. Det innebär att du når tittaren på bästa sändningstid, när du vill.

Vi erbjuder dig att nå tittarna på samtliga plattformar, TV3, Kanal 5 samt Viafree och Discovery+.

Annonsering i kanal 5, tv3, viafree, viaplay och discovery

Nå specifika målgrupper med unika annonspaket

Vi erbjuder ett flertal olika annonspaket för att ge dig som annonsör största möjliga frihet att styra ditt budskap mot rätt målgrupp.
 Är du osäker på vad som passar dig bäst kan vi hjälper dig att ta fram ett kampanjförslag utifrån dina behov och önskemål.

Bland våra annonspaket finns annonsering i tv i två av landets mest omtyckta underhållningskanaler, TV3 och Kanal 5, samt deras streamingtjänster Viafree och Discovery+. 

Du kan även synas som sponsor. Det möjliggör att du som annonsör hamnar nära programmet med ditt budskap. Fördelen med sponsring är att du genom en låg kontaktkostnad bygger hög räckvidd och frekvens.

Slingan är vårt erbjudande till dig och ditt företag som vill bygga varumärke eller kanske prova tv-reklam för första gången, dessutom erbjuder vi även paket för annonsering i samband med OS i Tokyo och Allsvenskan.